Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm voor €599?

Geef jouw bedrijf een boost met een professionele bedrijfsfilm! En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij ons kun je een bedrijfsfilm laten maken met een lager budget, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit en creativiteit van de film.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan nu een gratis 30 minuten gesprek waarin wij jouw vragen kunnen beantwoorden en kunnen helpen met een strategie die past bij jouw onderneming.

Start with Why?

Waarom bieden jullie deze dienst zo goedkoop aan?

Voor onze ‘budget’ bedrijfsfilms zullen een aantal dingen anders zijn. Zo zullen er minder revisierondes zijn en zal de montage worden afgehandeld door een junior. Verder wordt er gebruik gemaakt van high-end apparatuur, zoals te zien is op de foto hiernaast.

Ook waarborgen wij onze kwaliteit en zullen we altijd oplossingsgericht denken!

Het addertje

Nu zul je vast denken dat er een addertje onder het gras zit, veel onverwachte kosten zijn of dat we je zullen proberen te upsellen voor een betere bedrijfsfilm. Maar bij ons is dat niet het geval!

Het enige waar je rekening mee moet houden bij een ‘budget’ bedrijfsfilm, is dat er minder revisierondes zullen zijn. Huh? Was dat het? Ja!

Het maken van bedrijfsfilms is een van onze favoriete bezigheden, en we helpen graag bedrijven om hun verhaal naar buiten te brengen.

Ben je nog steeds niet overtuigd? Boek dan een afspraak in de kalender hierboven. Je zult er geen spijt van krijgen!

Genoeg gezien?

Laat ons samen het verschil maken, bel ons vandaag nog!