Commercial

Wil jij ook een professionele commercial, maar dan wel voor een budgetvriendelijke prijs?

Wij begrijpen dat het misschien onrealistisch lijkt, of dat er een addertje onder het gras zou kunnen zitten. Niets is echter minder waar, wij vinden het juist leuk om commercials te maken met een lager budget. Dit zorgt ervoor dat er meer creativiteit mogelijk is binnen de ontwikkeling van de commercial.

Je kunt hieronder een gratis gesprek van 30 minuten boeken waarin wij al je vragen zullen beantwoorden en je kunnen helpen met een strategie die aansluit bij jouw onderneming.

Start with Why?

High-end producten voor een budget prijs? Het lijkt te mooi om waar te zijn, toch?

Niet helemaal. In de loop der jaren, met de verschillende producties die we met grote teams hebben gefilmd, merkten we dat we het meeste plezier beleven als we met een kleine crew werken die elkaar door en door kent.

Bovendien geloven wij dat als je beperkte middelen hebt, je op een creatievere manier met tekortkomingen en problemen moet omgaan. Dit in tegenstelling tot een high-end productie, waarbij er geld tegen de muur wordt gesmeten om problemen op te lossen.

Het addertje

Nu zul je vast denken dat er een addertje onder het gras zit, veel onverwachte kosten zijn of dat we je zullen proberen te upsellen voor een betere commercial. Maar bij ons is dat niet het geval!

Het enige waar je rekening mee moet houden bij een ‘budget’ commercial, is dat er minder revisierondes zullen zijn. Huh? Was dat het? Ja!

Het maken van commercials is een van onze favoriete bezigheden, en we helpen graag bedrijven om hun verhaal naar buiten te brengen.

Ben je nog steeds niet overtuigd? Boek dan een afspraak in de kalender hierboven. Je zult er geen spijt van krijgen!

Genoeg gezien?

Laat ons samen het verschil maken, bel ons vandaag nog!