OVER ONS

Wij zijn MediaTuig, een filmproductiebedrijf dat zich niet aan de standaarden houdt. Ons bedrijf profileert zich als ‘tuig’, wat bij sommige mensen de associatie heeft van mensen die zich niet aan de regels houden of niet helemaal binnen de lijntjes kleuren. Maar dat is precies hoe wij ons omschrijven. Sinds 2019 breken wij met de banen van corporates en bedenken we concepten die werken, producties waarbij jij jouw marketingdoelen zult halen.

Bij Mediatuig zijn we gepassioneerd over het maken van topkwaliteit content die impact maakt. Of het nu een shortfilm of een brandingcampagne is, werken we samen met jou om je verhaal op een professionele en creatieve manier te vertellen.

Met een scherp oog voor detail en een passie voor storytelling zijn we de perfecte partner voor al je mediabehoeften, of je nu een kleine start-up bent of een grote multinational.

Ontmoet ons Tuig

Bij Mediatuig beschouwen we onze mensen als een team van professionals, een groep gepassioneerde en creatieve professionals die samenwerken om de beste resultaten te leveren voor onze klanten.

Youp Stam
DoP

Sofie Jansen
Post-productie & Fotografie

Maarten Meijning
Regisseur & Concept

Bij MediaTuig maken wij geen saaie producties, Wij gaan voor impact!

Bel ons op om samen te werken met een team van professionals die gepassioneerd zijn over het creëren van impactvolle films en campagnes die uw merk op de kaart zetten.